torsdag 18. november 2010

Sjokosjokk

Ikke før har man sneket labben nedi posen med eventyrsjokoladebiter fra Freia, så må man slukkøret snike den opp igjen. For noen har nemlig fjernet (og sannsynligvis spist opp!!) alle bitene! Og latt posen ligge igjen!

Denne noen har sannelig forsynt seg med flere rekker av 200-gramsen med melkesjokolade med Walter-mandler også. (Enda h*n til vanlig tar avstand fra mandler, nøtter og lignende).

Hos oss er det jeg som gjør sånne ting. Det er jeg som gnafser i meg gjenglemt bursdagsgodteri, rester av lørdagssnop, kokesjokolade m.v. når ingen ser meg. Nå er vi tydeligvis to med denne hangen. Jammen bra at den andre bare er fem år og ikke rekker opp i det aller, aller øverste skapet. Ha!

8 kommentarer:

Siri sa...

Jeg hadde følt meg avkledd, krenket og veldig stolt.

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, Inntil nylig trodde jeg lakris var safe, men så viser det seg at Trollet plutselig har begynt å like det så nå må jeg gjemme posen min....ja, MIN.

Og vi har begynt å skjønne hvorfor Trollet verdsetter de stille søndagsmorgenene for seg selv foran tv - det hender noen har glemt å rydde unna godteskåla fra kvelden før..

Anonym sa...

Hihihi,kanskje du har mus
i huset? :))
Klems.

Pia sa...

Huff, mine eldste har begynt å oppdage skjulesteder både øverst i skapet og nede i boden. Og i helgene er de nesten like seint oppe som meg. Er perioden som skjulspiser over?

Mette sa...

Hjemme hos oss kan man komme over slike "tomme" poser - men det er alltid 1 igjen... A ta den siste biten er regnet for a vaere gradig... ;-)

ha en fin dag! Kjop mere, sier jeg bare.

klem mette

Ellen sa...

Det der kunne ALDRI skjedd hos oss altså;)

Shy sa...

Hehe! Her er snopeeskapet stadig tomt. Men peanøttene gøymer er litt her og der ;)
Kjekt at du er med på mitt lotteri! Og veldig koseleg å få helsing frå Mim.

Trollmora sa...

du. . . . ? At. . . Vent jeg skal bare gumle i meg den siste kvikklunsjen som jeg fortalte Trollfar at han hadde spist opp. . . . Ok. Ready. At jeg har en puff. . . . Når mellomtrollet åpner lokket på den ser han bunke etter bunke med mammas tøy,altså stoffer. Kjedelig tenker han. Og lite vet han om at UNDER stoffene så ligger mye av det Trollfar tror selv at han har spist opp. . Moralen er: puff med lokk til sysaker er bra. Min har forøvrig gått i arv i 3 generasjoner. . . Og alle har vi brukt det likt :)