onsdag 8. juli 2009

Odel

Farsgarden min. I riktig gamle dager.

Kostas har vært i Fyfylke i en hel uke. på farmen til mormor og morfar. Det var stor stas, han fikk pannekaker til middag nesten hver dag, og han overnattet i naustet til mormor nesten hver natt.

Min enbårne sønn har vært med på å klargjøre morfars fårehjord for sommerbeite, han har skutt med luftgevær (?) og han har vært på kunstutstilling. Trolig har han også sett en del tv, men det vil hverken han eller mormor si så mye om.

Tingen er at jeg har odel på farmen i Fyfylke. Det skal vel en del til at jeg blir bonde, jeg skal jo bo i luftslott i Sola. Det Kostas nå er blitt gjort oppmerksom på, er at også HAN har odel, som min eldste. Og han har så absolutt tenkt å ta over bruket. Sier han.

Kostas er bare seks år, og han kan jo komme til å skifte mening. Men jeg tror mormor og morfar ble litt rørt.

4 kommentarer:

paaskeharen sa...

Vel ER han seig, Gamle Dvergbøyen - men jeg tviler på at han gidder å drive fram til din Sønn er klar. Han er jo faktisk foran MEG i odelskøen også! Der lettet en bør fra skuldrene mine.

Bergljot sa...

Det er ikke sikkert at han driver helt fram til Kostas blir stor. Men han beholder nok +- 100 sauer.

Madame Mim sa...

Sorry tu skuff ju, men om kostas skal kunne bli bonde ,på odel, så må nok mamma'n ta over først. Dette ifølge Bromlemann.
Så påskeharen kan bare lesse opp igjen!

paaskeharen sa...

Hekkan.